GDE SE ROBA ISPORUČUJE?
Na bilo koje mesto na svetu.

SRBIJA

Na teritoriji Republike Srbije Naručene artikle isporučujemo u svim mestima u kojima je moguća isporuka i naplata od strane kurirske službe Post Express i Daily Express,

OSTALE ZEMLJE

Proizvodi kupljeni preko NINIA internet prodavnice isporučuju se kupcima na kućnim adresama  putem kurirskih sluzbi Post Export, DHL .

ROK ISPORUKE

Od trenutka kada putem e-mail/sms dobijete potvrdu transakcije, roba se šalje najkasnije u naredna četiri radna dana,odnosno sedam dana ukoliko proizvod ne postoji na stanju i potrebno je izraditi nov a rok isporuke zavisi od kurirske službe koju izaberete na našoj on-line prodavnici prilikom poručivanja.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 7 - 19 h. U slučaju nepreuzimanja pošiljke, pošiljka se vraća nama, a naša internet prodavnica je u obavezi da vrati uplaćen iznos, umanjen za troškove slanja i vraćanja, kao i sve edruge troškove koji nastati nepreuzimanjem pošiljke od strane kupca, ukoliko je kupac izvršio avansnu uplatu.

 

CENA ISPORUKE

Cena isporuke se plaća prilikom  preuzimanja pošiljke, direktno kuriru.

Cena isporuke porudžbine koja se šalje VAN TERITORIJE REPUBLIKE SRBIJE je iskazana u porudžbenici i zavisi od kurirske službe koju izaberete prilikom poručivanja. Pre konačne kupovine, biće iskazan ukupan iznos kupljene stvari, uvećan za troškove dostave ZA KUPOVINE IZ INOSTRANSTVA.

 

BITNA NAPOMENA!

Za pošiljke koje se šalju van teritorije republike Srbije postoji mogućnost carinskih ili drugih troškova  i oni padaju na teret kupca. Stoga Vas molimo da proverite moguće troškove za preuzimanje svoje porudžbine.