Kompanija „NINIA“ predstavlja svet ekskluzivnih, visoko kvalitetnih i originalno dizajniranih dečijih haljinica za specijalne prilike. Sa istom pažnjom i posvećenošću kreiramo i kaputiće, suknjice, bluze, majce kao i veliki broj asesoarnih predmeta koji čine naš i vaš svet dečije mode savršenim. Svakoj našoj kreaciji je posvećena posebna pažnja u svakom njenom detalju. Veliki broj visoko kvalitetnih materijala, originalno uklopljenih i ručno doradjenih u svaki pojedinačni model predstavlja posebnost koje odlikuje naše haljinice.

Kompanija „NINIA“ d.o.o. i istoimeni Brend nastao je i počeo sa radom 2010.godine, iz velike ljubavi kreatorke Sanje Konjović prema dečjoj modi. Najpre kao potpuni novitet na tržištu, još uvek mali i nov brend, „NINIA“ svečane  haljinice kao i prateći asesoar polako su pronalazIle put do srca mnogih princeza.
Tokom poslovanja i nastupa na tržištu, „NINIA“ proizvodi su bili prepoznati kao smeli i originalno dizajnirani, uvek uz visok kvalitet izrade, i upotrebu najkvalitetnijih materjala. „NINIA“ danas broji hiljade zadovoljnih malih dama širom sveta koje nose naše modele.

Tokom 2012. Kompanija „NINIA“ d.o.o. opredelila se za nov koncept poslovanja i počela je saradnju sa najvećim maloprodajnim lancem za prodaju garderobe i igračaka u Srbiji, Kompanijom „Dexy Co Kids“. Ubrzo izlazimo i na ino tržište. Počinje izvoz u Crnu Goru i saradnja sa najvećim maloprodajnim lancem dečje garderobe i igračaka u Crnoj Gori, Kompanijom „Kids Land“, a kasnije i u ostale zemlje u Regionu. 

Kompanija „NINIA“ je danas prisutna i na mnogim, spotovima, emisijama, svečanostima, dečjim muzičkim takmičenjimai naravno, na privatnim proslavama rodjendana mnogih malih dama...