Kompanija „NINIA“ predstavlja svet ekskluzivnih, visoko kvalitetnih i originalno dizajniranih dečijih haljinica za specijalne prilike. U našoj ponudi su i kaputići, suknjice, bluze, majice kao i veliki broj aksesoara koji čine  svet dečije mode savršenim. Svakoj našoj kreaciji je posvećena posebna pažnja u svakom njenom detalju. Veliki broj visoko kvalitetnih materijala, originalno uklopljenih i ručno doradjenih u svaki pojedinačni model predstavlja posebnost koje odlikuje naše haljinice.

Kompanija „NINIA“ d.o.o. i istoimeni brend nastao je i počeo sa radom 2010.godine, iz velike ljubavi kreatorke Sanje Konjović prema dečjoj modi. Najpre kao potpuni novitet na tržištu, još uvek mali i nov brend, „NINIA“ svečane  haljinice kao i prateći asesoar polako su pronalazIle put do srca mnogih princeza.
Tokom poslovanja i nastupa na tržištu, „NINIA“ proizvodi su bili prepoznati kao smeli i originalno dizajnirani, uvek uz visok kvalitet izrade, i upotrebu najkvalitetnijih materjala. „NINIA“ danas broji hiljade zadovoljnih malih dama širom sveta koje nose naše modele.

Kompanija NINIA je danas prisutna na tržištu Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Islanda, a svakodnevno se preko našeg web shopa vrše isporuke u sve krajeve sveta.