Proizvod se u zakonskom roku može zameniti za drugi, pod uslovom da nije oštećen i korišćen a troškove vraćanja snosi kupac. Kupac može i ne mora da navede razloge zamene.

U slučaju sumnje da je proizvod korišćen, artikla će biti dat na pregled CIS Institutu. Amortizacija iznosi 50% 

Zamena se mora izvršiti u zakonskom roku od 14 dana od dana prijema pošiljke.

U slučaju odstupanja od navedene specifikacije ili defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo za ispravan, a sve troškove snosi prodavnica Ninia d.o.o.. Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.

U slučaju zamene proizvoda za drugu veličinu, prodavac je u obavezi da izvrši zamenu ukoliko taj proizvod postoji na stanju. Ukoliko kupljeni proizvod  za koji se traži zamena ne postoji na stanju, prodavac je dužan da proizvod zameni za drugi po želji kupca, uz eventualnu doplatu ili vraćanje razlike u ceni. Za slučaj nepostojanja mogućnosti zamene prodavac je dužan da kupcu vrati novac, a troškove vraćanja snosi kupac.

Za proizvode koji se izrađuju PO POSEBNOJ ŽELJI KUPCA, a to su proizvodi koji pripadaju prethodnim kolekcijama i kojih nema više na stanju, kao i proizvodi koji se izrađuju po merama kupca NE POSTOJI MOGUĆNOST ZAMENE ILI POVRAĆAJA.

Za uvažene reklamacije, prodavac NINIA d.o.o. snosi sve troškove transporta.