Sanja Konjović, osnivač brenda „NINIA“ rodjena je 1981. godine u Beogradu.  Završila je Treću beogradsku gimnaziju i diplomirala je na Pravnom fakultetu, Univerziteta u Beogradu. 

Inspiraciju za svoj hobi, za kojim je i oduvek gajila veliku želju je bilo rodjenje trojki, Aleke, Lare i Dragića.
Prvi, pojedinačni komadi garderobe su nastajali samo za Aleku i Laru, a brend „NINIA“ nastaje u želji da svoj hobi pretvori u svoje poslovno i životno opredeljenje.
Tokom 2010. Godine, pronalazeći put i do drugih princeza, počela je prodaja prvih unikatnih NINIA modela.
Sanja je, rukovodeći se time da u ponudi do tada nije postojala adekvatna garderoba za posebne prilike, verovala da će uz originalan, napredan i smeo dizajn i uz visoki kvalitet napraviti nešto što će obožavati mnoge male princeze.

Specifičnost u njenom pristupu dizajnu je nekarakteristična kombinacija dezena materijala visokog kvaliteta a istovremeno visoke funkcionalnosti modela. Takav pristup dizajnu iziskuje kompleksnost u izradi i ručnu izradu detalja...

Godina 2012. je bila posebno uspešna i na privatnom i na poslovnom planu. Sanja je rodila i svoje četvrto dete, Tadiju, a na izboru za Mladog preduzetnika godine u organizaciji Skupštine grada Beograd, osvojila je treću nagradu. Osvojeno priznanje je samo učvrstilo opredeljenje i potvrdilo da je na pravom putu.

Tokom 2012. Godine, počinje intezivna saradnja Kompanije „Ninia“ i Kompanije „Dexy Co Kids“, najvećeg maloprodajnog lanca dečije garderobe i igračaka u Srbiji, a kasnije i sa mnogim partnerima u regionu.

„NINIA“ Sanja Konjović je brend koji danas jedan od najprepoznatljivijih proizvodjača dečje garderobe u Srbiji i čije modele nose hiljade princeza širom sveta.